Poniżej prezentujemy nasze aktualne menu, które będzie regularnie aktualizowane w każdy poniedziałek do godziny 11:00.
Zastrzegamy sobie możliwość wprowadzania zmian w trakcie tygodnia, wynikających z dostępności dostaw i produktów.
Poniedziałek (14.10)
Zupa Kapuśniak
Dania mięsne
Karkówka podana w sosie własnym z cebulą
Cukinia faszerowana mięsem z sosem pomidorowo-ziołowym
Pałki z kurczaka a la KFC
Dania wegetariańskie
Racuchy z jabłkiem
Wtorek (15.10)
Zupa Pieczarkowa
Dania mięsne
Tonkatsu
Kurczak nadziewany zielonym kus-kusem
Pierogi chłopskie
Dania wegetariańskie
Kaszotto z pęczaka z warzywami
Wegetariańska zapiekanka z soczewicą
Środa (16.10) - Kuchnia Gruzińska
Zupa Charczo
Dania mięsne
Chinkali
Kurczak czkmeruli
Szaszłyki menadi (z karkówki)
Dania wegetariańskie
Adżapsandali (leczo wege z bakłażana)
Placek gruziński ze szpinakiem i fetą
Czwartek (17.10)
Zupa Flaki
Dania mięsne
Tagliatelle z kaczką i dynią
Kurczak po koreańsku
Tradycyjny gulasz wieprzowy
Dania wegetariańskie
Placki ziemniaczane
Ziemniaki faszerowane grzybami i gorgonzolą
Piątek (18.10)
Zupa krem z pieczonych warzyw
Danie rybne
Dorsz podany na polencie z sosem kurkowo-pomidorowym
Dania mięsne
Szynka pieczona z sosem toskańskim
Grillowany kurczak z sosem mango-curry
Dania wegetariańskie
Pieczony kalafior z sosem tahini i prażonymi migdałami
Sobota i Niedziela
Możliwość zarezerwowania lokalu na wyłączność